Leupold RX-1200i TBR DNA daljinomjer

Napisao/la  Subota, 09 Siječanj 2016 22:02

Kada god pomislimo da daljinomjeri ne mogu postati bolji, oni to i postanu

Leupold RX-1200i TBR DNA je jedan primjer toga, i to dobar. Može mjeriti do 1200 jardi (1097 metara).
Takvu udaljenost može mjeriti na reflektivne mete, ne reflektivne mete poput jelena je moguće mjeriti do 700, a mete poput drveća do 800 metara.
Prednosti? Stariji Leupold daljinomjer daje stvarnu balističku udaljenost te preračunatu udaljenost. Leupold RX-1200i TBR DNA daje jednostavniji prikaz balističke udaljenosti. Ostale funkcije za strijelce su pad metka na udaljenosti u MIL i MOA mjerama za namještanje končanice. Programiranje za vaš kalibar i punjenje je jednostavno, samo se odabire iz jedne od 7 grupa performansi. Daljinomjer pruža mogućnost izbora između jardi i metara. Također je moguće izabrati jednu od 3 "končanice" za mjerenje, PlusPoint, duplex te duplex sa PlusPoint oznakama.
Povećanje od 6 puta i namještajući okular su vrlo dobri. Stariji daljinomjeri su imali problema sa tolikim povećanjem. Sa šest puta je puno lakše naciljati udaljenu divljač za dobivanje točne udaljenosti.
Sve ovo dolazi u malom i laganom paketu dugačkom samo 9,6 centimetara koji teži malih 220 grama. Po nama je ovaj jedan od najboljih daljinomjera danas.

K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023