Lov na predatore

Napisao  Utorak, 08 Prosinac 2015 01:05
 
ICOTEC - NAJEFEKTIVNIJE VABILICE ZA PREDATORE NA TRŽIŠTU!
Lov na lisice jedan je od najomiljenijih lovova iskusnih lovaca. Lisica je životinja sumraka, koja u predvečerje polazi u potragu za hranom i aktivna je cijelu noć. Ovaj lukavi predator lovi se po zimi, poglavito radi krzna. Lisici se teško može približiti i najčešće se lovi pucanjem na daljinu.
 

Lisica je jedan od predatora u prirodi koji lovcima u lovištu zna pričiniti velike štete ponajprije kada je u pitanju sitna divljač, zec i pernata divljač.

Nije rijetkost da počini štete odnoseći i domaću perad. Također je poznato da su lisice podložne opakome virusu bjesnoće pa tako predstavljaju opasnost za ljude i domaće životinje.

 
Tvrtka Lovka jdoo Daruvar ima u ponudi vrhunske ICOTEC elektronske vabilice za lov na predatore.
U ponudi je više modela vabilica. Zvučne vabilice imaju integrirane zvukove (do 24 zvuka) (kmečanje zeca, cijuk miša, glasanje drugog predatora... .) Uz zvučne vabilice, u ponudi imamo i elektronske repove (rotacione vabilice) koje se izuzetno dobro kombiniraju sa zvučnim.Vabilicama se upravlja daljinskim upravljačem na daljinu do 200 metara. U ponudi su i modeli sa proširivom memorijom (SD kartica) na koju se može snimiti zvuk po želji, te pustiti na vabilici.Integrirani zvučnik omogućuje izuzetnu čujnost na više stotina metara udaljenosti. Moguće je kombinirati više tonova odjednom (npr cijuk miša i kmečanje zeca).Integrirani zvukovi su izrazito realistični i efektivni! Svaka vabilica ima programiran interval rada (npr 20-30 sekundi aktvnosti, zatim 20-30 sekundi mirovanja)
 
  • Kontroliranje ( upravljanje) vabilicama se vrši daljinskim upravljačem ( uključivanje, isključivanje, biranje zvukova, kombiniranje zvukova, podešavanje glasnoće)
  • Zavisno od modela, domet između daljinskog upravljača i glavne jedinice je 90-200 metara.
  • Rotacione vabilice (repovi) su izuzetno efektivni kada se koriste uz ICOTEC zvučne vabilice
  • U ponudi imamo klasične (pojedinačne) repove koji se mogu koristiti zasebno ili u kombinaciji sa ICOTEC zvučnim vabilicama.
  • U ponudi imamo i setove vabilica (zvučna vabilica sa repom) u kompletu za još bolji učinak!
  • Napajanje se vrši klasičnim AA baterijama.
Opširnije na: Web shop Lovka www.lovka.net 
Zadnja izmjena Utorak, 08 Prosinac 2015 13:43
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023