Garminova Alpha 100

Napisao/la  Petak, 28 Ožujak 2014 00:22

Garmin-Alpha100Alpha 100 je uređaj koji kombinira GPS praćenje i Tri-Tronics tehnologiju za treniranje na daljinu. Ovaj ručni uređaj jednostavan je za korištenje i omogućuje vam praćenje i do 20 pasa na udaljenosti do 15 km (bez prepreka) pri čemu dojavljuje njihovu točnu lokaciju svake dvije i pol sekunde (ako je baterija slaba vrijeme se povećava na dvije i pol minute). Alpha 100 pomaže vam u treniranju i kontroli vaših pasa s funkcijom treniranja koja ima 18 razina i nudi i kontinuiranu i trenutnu stimulaciju sa zvučnim i vibracijskim alertom. Komunicirati možete sa svakim psom posebno.

 Garmin-Alpha100

Alpha 100 je uređaj koji kombinira GPS praćenje i Tri-Tronics tehnologiju za treniranje na daljinu. Ovaj ručni uređaj jednostavan je za korištenje i omogućuje vam praćenje i do 20 pasa na udaljenosti do 15 km (bez prepreka) pri čemu dojavljuje njihovu točnu lokaciju svake dvije i pol sekunde (ako je baterija slaba vrijeme se povećava na dvije i pol minute). Touchscreen ekran je velik i može ga se koristiti u rukavicama.

Garmin-Alpha100Alpha 100 pomaže vam u treniranju i kontroli vaših pasa s funkcijom treniranja koja ima 18 razina i nudi i kontinuiranu i trenutnu stimulaciju sa zvučnim i vibracijskim alertom. Komunicirati možete sa svakim psom posebno. Uobičajena stimulacija omogućuje unošenje brzih promjena unutar predodređene stimulacijske razine (niska, srednja ili jaka stimulacija), dok linearno stimulacija omogućuje progresivno povećavanje stimulacije kroz svih 18 razina.

Uređaj mjeri brzinu, smjer kretanja i prijeđenu udaljenost svakog pojedinog psa, te obavještava da li je pas u kretanju ili on point. Možete i poboljšati svoj prikaz sa BirdsEye TOPO kartama koje daju realan prikaz terena, uključujući ceste, vodene površine, zgrade, šume i slično.

Uređaj ima mogućnost spajanja na računalo pa lokaciju pasa možete pratiti i tako. Možete i namjestiti „umjetnu granicu“ koju vaš pas ne smije prijeći na terenu – ako je prijeđe automatski dobivate obavijest kako bi ga opozvali. Ukoliko kolege lovci imaju Alpha uređaje možete pratiti i njih.

Garminovi uređaji za praćenje pasa su robusni, izdržljivi i vodotporni, te su se pokazali izvrsni u obavljanju svojih funkcija.

Lovac.info
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023