Aiglove Parcours - izvrsne čizme za hladne dane

Napisao/la  Srijeda, 05 Veljača 2014 00:43

aigle-iso2Parcours 2 ISO -  Aiglove najbolje čizme za hladne zime! Aigle je 2013. godine osvojio nagradu  "Shooting Industry Award" za čizme PARCOURS 2. Nagrada je dodjeljena u kategoriji novi proizvod obuće (Best New Footwear Product) za njihove PARCOURS 2 čizme protiv zamora nogu. Aiglu je razvoj ovih čizma trajao 2 godine i testirane su preko 9 mjeseci u upotrebi uz pomoć lovaca, farmera, ekologa i čuvara šuma i parkova.

Parcours 2 ISO -  Aiglove najbolje čizme za hladne zime!

aigle-iso2Lovačke čizme dizajnirane su s konceptom džona za planinarenje. Dva tipa gustoće kaučuka za gumeni potplat: jedan za dodatnu udobnost i jedan za jači hvat. Izvrsno prijanjanje oko gležnja omogućuje stabilnost noge u hodu – čuva nogu od nehotičnog iskretanja gležnja pri savladavanju zahtjevnog terena.

Čizme su načinjene od četveroslojnog prirodnog kaučuka kako bi pružile udobnost, podršku i potrebnu zaštitu.

Aigle svoje čizme proizvodi ručno u Francuskoj od prirodnog kaučuka visoke kvalitete. Odnedavno u ponudi, osim zelene, imaju i smeđu verziju.

Parcours 2 model posebno je dizajniran za hladne vremenske uvjete. Podstava je od Neoprena debljine 4.5 mm a na poplat je postavljeno dodatnih 6 mm filca za izolaciju od tla. Tu je još vodonepropusni prorez za proširenje i remen s kopčom za podešavanje proreza. Otporne su na abraziju i toplinu, a imaju i dvije horizontalne linije gume za sigurniji i jači zahvat ruba čizme prilikom navlačenja na nogu (Aigle patent). 

Parcours ISO čizme imaju novi trostruki đon pa noge dugo ostaju tople i odmorne čak i ako radite u snijegu.

Aigle lovačke čizme možete nabaviti u Puškarnici Zagreb, Hribarov prilaz 6a (Poslovni centar Dugave Oktogon) u Zagrebu. O njihovoj ponudi možete se informirati na njihovoj stranici Puškarnica Zagreb.

Aigle je 2013. godine osvojio nagradu  "Shooting Industry Award" za čizme PARCOURS 2. Nagrada je dodjeljena u kategoriji novi proizvod obuće (the best New Footwear Product) za njihove PARCOURS 2 čizme protiv zamora nogu. Aiglu je razvoj ovih čizma trajao 2 godine i testirane su preko 9 mjeseci u upotrebi uz pomoć lovaca, farmera, ekologa i čuvara šuma i parkova.

Lovac.info
Zadnja izmjena Srijeda, 05 Veljača 2014 08:38
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023