CRISPI obuća – za lovce i sve ljubitelje boravka na otvorenom

Napisao/la  Utorak, 21 Siječanj 2014 00:31

Crispi 1Talijansko poduzeće Crispi osnovano je početkom 70ih godina s idejnom vodiljom „Napredak – evolucija- inovacija“ koja ponudu poduzeća održava svježom i prilagođenom krajnjim korisnicima. Danas Cripi brine o specijaliziranim kupcima – alpinistima, skijašima, paragliderima, vojsci, planinarima i lovcima. Crispi obuća zasnovana je na kvaliteti i tehnologiji koja se stalno unapređuje, a testirana u suradnji sa strukom i krajnjim korisnicima. Radi se o mekoj i udobnoj obući, napravljenoj od prvoklasne kože, koja apsorbira šokove i udarce tijekom kretanja.

Crispi-Boots-Mud-SmallTalijansko poduzeće Crispi osnovano je početkom 70ih godina s idejnom vodiljom „Napredak – evolucija- inovacija“ koja ponudu poduzeća održava svježom i prilagođenom krajnjim korisnicima. Danas Cripi brine o specijaliziranim kupcima – alpinistima, skijašima, paragliderima, vojsci, planinarima i lovcima.

Crispi obuća zasnovana je na kvaliteti i tehnologiji koja se stalno unapređuje, a testirana u suradnji sa strukom i krajnjim korisnicima. Radi se o mekoj i udobnoj obući, napravljenoj od prvoklasne kože, koja apsorbira šokove i udarce tijekom kretanja.

Crispi je patentirao nekoliko tehnologija pomoću koje je povećao udobnost i sigurnost svojih modela: ABSS (osnlonac skočnog zgloba), BAC (pojačanje za apsorbiranje udaraca), CCF (povećavanje stabilnosti tabana), CCS (pojačanje čizme iznad pete), CSF (sabilnost prilikom savijanja i uvijanja cipele lijevo-desno), DTL (kombiniranje Gore-texa s pravom kožom za vodotpornost, disanje i dugoročnost),  CBS (posebno dizajniran uložak orilagođen anatomiji stopala), Primaloft insulacija, Gore-tex, Vibram...

Crispi obuću u svojoj ponudi imaju Ritoša trgovine u Varaždinu, Zagrebu (Sesvete) i Poreču.

Lovac.info
Zadnja izmjena Utorak, 21 Siječanj 2014 14:26
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023