ColorPhase kamuflaža - funkcionira pri promjeni temperature

Napisao/la  Ponedjeljak, 06 Siječanj 2014 10:26

colorphase2Američki lanac opreme za lov, ribolov i outdoor Cabela's objavio je razvitak nove tehnologije, ColorPhase Camouflage, koja lovcima omogućuje bolje stapanje s okolišem.

To je prva kamuflaža s posebnom bojom koja će se aktivirati pri promjeni temperature – pri višim temperaturama aktivira se zeleni pigment kako bi se lovac bolje stopio s okolinom a kako temperatura pada zelena boja blijedi i stapa se sa smeđim nijansama. Tako je odjeća zelenija u proljeće, ljeto i ranu jesen, a tamnija u kasnu jesen i zimu. Zabava može početi!

colorphaseAmerički lanac opreme za lov, ribolov i outdoor Cabela's objavio je razvitak nove tehnologije, ColorPhase Camouflage, koja lovcima omogućuje bolje stapanje s okolišem.

To je prva kamuflaža s posebnom bojom koja će se aktivirati pri promjeni temperature – pri višim temperaturama aktivira se zeleni pigment kako bi se lovac bolje stopio s okolinom a kako temperatura pada zelena boja blijedi i stapa se sa smeđim nijansama. Tako je odjeća zelenija u proljeće, ljeto i ranu jesen, a tamnija u kasnu jesen i zimu.

U normalnim uvjetima, ColorPhase mijenja boju kada temperatura prelazi 18° C međutim na mijenjanje boje utječe toplina tijela, sunčeva svjetlost, vlažnost zraka i vjetar (tako će odjeća ipak pozeleniti ako lovac pri temperaturi od 11°C stoji na suncu).

Ova inovativna kamuflaža dolazi u različitim uzorcima a moći će se kupiti kamuflažne rukavice, hlače, majice, jakne i kape.

Zabava može početi!

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 23 Veljača 2014 19:48
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023