Mobilna kamuflažna brvnara

Napisao/la  Utorak, 31 Prosinac 2013 00:25

log-cabin5Nizozemski dizajner Piet Hein Eek isprojektirao je malu mobilnu brvnaru za klijenta glazbenika koji je tražio dodatni zatvoreni prostor gdje bi mogao u miru raditi. Fasadu čine segmenti drvenih trupaca, a interijer je jednostavan i umirujući. Trupci su samo pročelje kuće, točnije drvo pokriva plastičnu i željeznu konstrukciju spašenu sa odlagališta. Fasadu čine segmenti drvenih trupaca sljepljeni zajedno i učvrsnuti bakrenim podupiračima. Sjenila za prozore su također skrivena iza drvenih trupaca, pa zatvorena brvnara stvara iluziju uredno posloženih drvenih trupca.

Nizozemski dizajner Piet Hein Eek isprojektirao je malu mobilnu brvnaru za klijenta glazbenika koji je tražio dodatni zatvoreni prostor gdje bi mogao u miru raditi.

Fasadu čine segmenti drvenih trupaca, a interijer je jednostavan i umirujući. Trupci su samo pročelje kuće, točnije drvo pokriva plastičnu i željeznu konstrukciju spašenu sa odlagališta. Fasadu čine segmenti drvenih trupaca sljepljeni zajedno i učvrsnuti bakrenim podupiračima. Sjenila za prozore su također skrivena iza drvenih trupaca, pa zatvorena brvnara stvara iluziju uredno posloženih drvenih trupca.

Nasuprot gruboj i prirodnoj vanjštini, interijer napravljen od šperploče djeluje sasvim umirujuće. Ujednačena svjetla nijansa zidova, poda i stropa, prekrila je i namještaj, a sve pune plohe su apsolutno funkcionalno iskorištene pružajući dovoljno mjesta za odlaganje svih potrebnih i nepotrebnih sitnica. 
Kamuflirana kao drva za ogrjev, rustikalna a moderna, mobilna i izrađena od recikliranih materijala – ova brvnara je pun pogodak za sve one koji žele odmor u prirodi.

Otvorena, izgleda kao objekt – zatvorena kao umjetničko djelo.

Zadnja izmjena Nedjelja, 23 Veljača 2014 20:57
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023