Mora of Sweden noževi

Napisao/la  Subota, 21 Prosinac 2013 03:44

morakniv27Mora of Sweden je švedski proizvođač noževa namjenjenih industriji hrane (Frosts) i profesionalcima, lovcima, ribičima, avanturistima (Morakniv). Noževi se proizvode u suglasju sa zahtjevima struke kojoj su namjenjeni i u njihovoj izradi sudjeluju profesionalci. Oštrica je napravljena od pažljivo odabranog visokokvalitetnog čelika koji je ojačan posebnim procesima kako bi se povećala dugotrajnost noža i smanjio rizik od korozije. Mora oštrice su vrlo oštre i ostaju takve dugo vremena. Izbalansirane su tako da dobro leže u ruci s drškom koja omogućuje dugotrajan i precizan rad – čini se da je nož prirodan produžetak ruke.

moraknivMora of Sweden je švedski proizvođač noževa namjenjenih industriji hrane (Frosts) i profesionalcima, lovcima, ribičima, avanturistima (Morakniv). Iako u području More postoji višestoljetna tradicija izrade noževa, poduzeće Mora of Sweden nastalo je 2005. spajanjem dvaju manjih poduzeća Frosts Knivfabrik i KJ Eriksson koja su već proizvodila noževe nekoliko stotina godina. Noževi se proizvode u suglasju sa zahtjevima struke kojoj su namjenjeni i u njihovoj izradi sudjeluju profesionalci.

Oštrica je napravljena od pažljivo odabranog visokokvalitetnog čelika. Da li će oštrica biti od karbon čelika, laminiranog karbon čelika ili nehrđajućeg čelika, ovisno budućoj namjeni noža. Čelik je ojačan i temperiran posebnim procesom kako bi se povećala dugotrajnost noža i smanjio rizik od korozije. Mora oštrice su vrlo oštre i ostaju takve dugo vremena. Izbalansirane su tako da dobro leže u ruci s drškom koja omogućuje dugotrajan i precizan rad – čini se da je nož prirodan produžetak ruke.

Mora nož znači visokokvalitetan, oštar, dugovječan nož atraktivnog dizajna i fine izrade.

  • Svi Mora noževi proizvedeni su u Švedskoj!
  • Debljina oštrice: 2,5 do 3,2 mm
  • Duljina oštrice: 103 do 127 mm
  • Duljina noža: 218 do 235 mm
  • Težina: 0,116 do 0,250 g

U svojoj ponudi ima ih Replikart u Zagrebu, Florijana Andrašeca 22.

Mora of Sweden katalog noževa za 2014. godinu

Lovac.info
Zadnja izmjena Subota, 21 Prosinac 2013 11:41
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023