Realtree kamuflaža

Napisao/la  Utorak, 17 Prosinac 2013 23:20

realtree-camo10Američka kompanija Realtree stavila je u prodaju nova kamuflažna odijela koja su napravljena tako da se lovac savršeno stopi s okolinom (po uzoru na Predatora).

Realtree je jedna od najpoznatijih proizvođača lovačke opreme koji koristi motive flore i faune koji daju osjećaju dubine kako bi dizajn izgledao što realističnije. Trenutno su dostupne dvije kombinacije, obično odijelo i s dodatkom zelene boje - Realtree Xtra and Realtree Xtra Green. Realtree Xtra koristi prikaze prirodnih elemenata poput debla, grana i raznih vrsta lišća koji stvaraju 3D efekt potpunog stapanja s okolinom. Namjenjen je korištenju u jesen, zimu i rano proljeće. Realtree Xtra Green koristi iste elemente međutim s dodatkom zelene boje pa je idealan za proljeće, ljeto i ranu jesen.

Američka kompanija Realtree stavila je u prodaju nova kamuflažna odijela koja su napravljena tako da se lovac savršeno stopi s okolinom (po uzoru na Predatora).

realtree-camo10

Realtree je jedna od najpoznatijih proizvođača lovačke opreme koji koristi motive flore i faune koji daju osjećaju dubine kako bi dizajn izgledao što realističnije.

Trenutno su dostupne dvije kombinacije, obično odijelo i s dodatkom zelene boje, Realtree Xtra and Realtree Xtra Green. Realtree Xtra koristi prikaze prirodnih elemenata poput debla, grana i raznih vrsta lišća koji stvaraju 3D efekt potpunog stapanja s okolinom. Namjenjen je korištenju u jesen, zimu i rano proljeće. Realtree Xtra Green koristi iste elemente međutim s dodatkom zelene boje pa je idealan za proljeće, ljeto i ranu jesen.

O učinkovitosti ove mimikrije govori i podatak o naredbi nekih saveznih država SAD-a o obaveznoj upotrebi fluorescentnih detalja kako bi se izbjegle nesreće u lovu.

Lovac.info

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 23 Veljača 2014 21:04
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023