Big Game APEX 4m tronožna prenosna čeka

Napisao  Srijeda, 28 Rujan 2011 10:19

Amerikanci  su poznati po komfornim rješenjima kako bi si maksimalno olakšali lov, jedno od takvih pomagala su prenosne čeke koje tvrtka znakovitog naziva BIG GAME Treestands proizvodi u nekoliko modela.
Predstavljamo najsnažniji i najviši model CR9000 The Apex®.

Big Game APEX® 4m Tripod Stand 

Amerikanci  su poznati po komfornim rješenjima kako bi si maksimalno olakšali lov, jedno od takvih pomagala su prenosne čeke koje tvrtka znakovitog naziva BIG GAME Treestands proizvodi u nekoliko modela. Predstavljamo najsnažniji i najviši model CR9000 The Apex®. 
Čeka je dorađena do najsitnijeg detalja, sjedalo na kojem se sjedi možete postaviti u horizontalan položaj bez obzira na nagnutost terena, podnica je promjera komotnih 90cm i pruža komotan položaj nogu, također na sjedalici postoji obruč kao sigurnosni element od pada sa čeke ali i izvanredan oslonac za pušku, te nasloni za ruke.

Same noge su prilagodljive dužine, a sidre se dodatnim metalnim klinovima radi maksimalne sigurnosti, ono što vas najviše zanima je težina konstrukcije je 54 kg a nosivost je solidnih 136kg.

Materijal od kojeg je čeka načinjena je čelik kvalitetno plastificiran i zaštićen od korozije što rezultira dugovječnošću korištenja.

Samo sjedalo na platformi može se zakretati za 360 stupnjeva u krug, a osim toga može se podešavati i po nagibu.

Postoje i lakše prenosne čeke ovog proizvođača ali ovaj najsnažniji model predviđen je za mjesta nešto bliža parkiranom automobilu.

Dodaci:

  • produžetak na visinu od 5m
  • platno za maskiranje i zaštitu od vjetra i hladnoće

Više fotografija,
Cijena i dostupnost na www.FANZOJ.hr  
Zagreb 01 3822 655 

 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 12:54
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023