Zeleni Sony Ericsson i Vipnet u brizi za okoliš

Napisao  Četvrtak, 22 Listopad 2009 15:29

sonyericsson_greenheart.jpgSony Ericsson i Vipnet organiziraju zajedničku ekološku akciju u kojoj će za svaki prodani Sony Ericsson C901 GreenHeart zasaditi jedno stablo.

Telefon je dostupan ekskluzivno u Vip ponudi od 1299 kuna, a akcija sadnje organizirana je u suradnji s Hrvatskim šumama te započinje 20. listopada, kada će se na području Šumarije Velika Gorica, u Turopoljskom Lugu zasaditi mladice hrasta lužnjaka.    

Uz ovaj model, čijoj prihvatljivosti za okoliš doprinose ekološki učinkovit zaslon, reciklirana plastika i boje na bazi vode, na hrvatskom tržištu je dostupan i drugi proizvod temeljen na ekološkom konceptu GreenHeart - Sony Ericsson Naite.

On uključuje elektronski korisnički priručnik koji se nalazi u telefonu, a zamjenjuje standardnu papirnatu verziju, štedeći i do 92% papira. Načinjen od minimalno 50% reciklirane plastike,

Naite uključuje punjač koji troši manje energije, prvi tog tipa na tržištu, koji korisnicima omogućava da uštede na računima za električnu energiju i istovremeno smanjuje sveukupni utjecaj na okoliš.

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023