eTrex H

Napisao  Subota, 20 Lipanj 2009 04:22

etrexh_120-lovac.jpg Savršen za lovce sve ljubitelje prirode koji trebaju uređaj po povoljnoj cijeni (ispod 1000kn), eTrex H ima novi visokoosjetljivi GPS prijemnik koji brzo locira satelite i zadražava točnost i u najzahtjevnijim uvjetima. Čak i u gustim šumama ili kanjonima možete računati na to da će Vam eTrex pokazati pravi put.

Ovo popularno „malo žuto čudo" kombinira jednostavno sučelje s robusnim kućištem u lagan uređaj koji stane u Vaš dlan. Upravljanje je moguće samo jednom rukom, a zahvaljujući žarko žutoj boji, lako ćete ga pronaći u prtljazi...

etrexh_html_31685d99.jpg

Savršen za lovce i sve ljubitelje prirode koji trebaju uređaj po povoljnoj cijeni, eTrex H ima visokoosjetljivi GPS prijemnik koji brzo locira satelite i zadražava točnost i u najzahtjevnijim uvjetima.

Čak i u gustim šumama ili kanjonima možete računati na to da će Vam eTrex pokazati pravi put. Ovo popularno „malo žuto čudo" kombinira jednostavno sučelje s robusnim kućištem u lagan uređaj koji stane u Vaš dlan. Upravljanje je moguće samo jednom rukom, a zahvaljujući žarko žutoj boji, lako ćete ga pronaći u prtljazi.

eTrex H je vodootporan po IPX7 standardima, tako da podnosi i uranjanje u vodu bez ikakvih problema s radom. Najvažnije za duge avanture je upravo trajanje baterije - u aktivnom radu eTrex drži i do 17 sati s dvije AA baterije.
Moguće je pohraniti do 500 vlastitih markiranih točaka. Samo odaberite točku i pokrenite navođenje, a za povratak koristite ekskluzivnu Garmin funkciju TrackBack® koja omogućuje vraćanje po zadnjem tragu i pomaže Vam da se vratite na polaznu poziciju.

Snimljene točke ili tragove (uređaj snima do 20 tragova) lako ćete prebaciti u računalo putem PC kabla i poslati ih prijateljima ili suradnicima. Težina uređaja je samo 150g s baterijama, a od posebnih funkcija vrijedi istaknuti učitani kalendar lova i ribolova, te podatke o izlasku i zalasku sunca i mjeseca.

Opširnije na:

 

 

Garmin

 

etrex-h.jpg
Garmin
 
etrex-h-sve.gif
 
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023