Astro GPS komplet za praćenje vaših pasa

Napisao  Subota, 15 Studeni 2008 03:02

astro-gps-lovac Umorni ste od traženja vašeg lovačkog psa u visokoj travi ili gusto obraslom terenu?

Od sada se možete potpuno posvetiti lovu. Upoznajte „Astro“, prvi visokoosjetljivi GPS sustav za praćenje pasa za lovce i ostale ljubitelje pasa koji sa psima odlaze u prirodu.

Ovaj jedinstveni sustav na ekranu „Astro“ GPS uređaja prikazuje točku pozicije vašeg psa, odnosno točno pokazuje gdje se on nalazi, bez obzira što ga vi trenutno niti možete vidjeti niti čuti.

astro-lovacUmorni ste od traženja vašeg lovačkog psa u visokoj travi ili gusto obraslom terenu?

Od sada se možete potpuno posvetiti lovu. Upoznajte „Astro“, prvi visokoosjetljivi GPS sustav za praćenje pasa za lovce i ostale ljubitelje pasa koji sa psima odlaze u prirodu.

Ovaj jedinstveni sustav na ekranu „Astro“ GPS uređaja prikazuje točku pozicije vašeg psa, odnosno točno pokazuje gdje se on nalazi, bez obzira što ga vi trenutno niti možete vidjeti niti čuti.

Stavite psu ogrlicu i krenite

Sustav „Astro“ uključuje ručni GPS uređaj oštroga prikaza na kolor displeju i prilagodljivu DC30 pseću ogrlicu pogodnu za sve vremenske uvjete. Ogrlica ima ugrađen GPS predajnik i posebno je izbalansirana tako da antena GPS predajnika uvijek bude usmjerena prema nebu radi što jačeg signala. Da bi sustav radio dovoljno je da uzmete „Astro“ komplet i uključite ručni prijemnik i odašiljač na psećoj ogrlici da se sinhroniziraju i uhvate GPS signal. Tada pričvrstite psu DC 30 ogrlicu. Sada ste spremni da krenete u lov – nikakvo drugo podešavanje nije potrebno.  

Pratite vašeg psa i gusto obraslom terenu

Svakih 5 sekundi ogrlica DC 30 odašilje njegovu poziciju na Vaš ručni GPS prijemnik i Vi možete vidjeti trenutnu lokaciju psa (ili čak biše njih) kao i put kojim je prolazio na stranici sa kartom Vašeg ručnog uređaja. Možete i prebaciti na „Dog Tracker“ stranicu da vidite poziciju psa pomoću kompasa kao i njegov trenutni status: dali trči, sjedi dali markira divljač i sl.

Također možete čuti alarm koji vas upozorava momentalno kada Vam pas dođe na neku unaprijed zadanu lokaciju. „Astro“ se odlikuje visokoosjetljivim GPS prijemnikom tako da može pratiti Vašeg psa i u najgušće obraslom terenu (šikare, šume, amorfa…i sl.). Što više možete pratiti istovremeno do 10 pasa, na daljinama do 11km (zavisi od konfiguracije terena, na ravnom, ne pokrivenom terenu, domet je najduži).  

astro-gps-lovac2 astro-gps-lovac3
astro-gps-lovac4 astro-gps-lovac5
astro-gps-lovac6 astro-gps-lovac7

Bilježite i bilježite...

Nakon što ste pokupili vašu divljač, zabilježite točnu točku lokacije sa Astro’s Covey Counter™, ne samo to zabilježite i vrijeme dana i nadmorsku visinu na kojoj ste pronašli divljač, kao npr. i broj ptica koje ste odstrijelili na nekoj lokaciji. „Astro“ vam dopušta i druge točke (waypoints), kao „Automobil“ „Lovačka kuća“, lokacije možete memorirati brzo i jednostavno za svaki od lovova. „Astro“ također nudi specijalne (waypoints) ikone kao što su hranilišta, čeke ili neke druge za lovce zanimljive lokacije.  

astro-gps-lovac8 astro-gps-lovac15 astro-gps-lovac10 astro-gps-lovac12

Iskustvo punosnažnog GPS-a

„Astro“ je odličan kada ste u lovu, ali isto tako briljira u navođenju pri povratku do Vašeg auta na kraju dana ili po mraku, ili pri povratku autom kući. U suštini „Astro“ posjeduje sve odlike Garminove top linije ručnih uređaja, uključujući barometar, elektronički kompas, microSD™ utor za karticu, astonomske informacije, IPX7 vodootporno kućište. Kao opcija može se naručiti karta gradova, mogućnost pretraživanja preko 6 miliona već unesenih korisnih točaka ili pak kreirati rutabilnu kartu sa točnom putanjom (SAD tržište).

 

 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023