Lovački muzej na Interliberu

Napisao  Srijeda, 20 Studeni 2019 15:48

Prošli tjedan održan je najveći nacionalni sajam knjiga u Zagrebu koji je u ponudi imao i promociju muzejskog izdavaštva. 

Budući da je Lovački muzej u sklopu Hrvatskog lovačkog saveza korištena je postojeća tematski odgovarajuća literatura. Poziv na Interliber dobili smo od MDC-a koji nam je dao priliku da jedan dan bude odvojen za našu prezentaciju.

Vrlo susretljivi i ljubazni pomogli su da nas se prepozna kao muzej u usponu, da ostvarimo kontakte s onima koji nam mogu pomoći u profesionalnom razvoju, da upoznamo osobe sa područja struke koji su također ljubazno spremni podržati naše napredovanje. Zahvalni na ovim dragocjenim ponudama iskoristili smo priliku i vrijeme za promociju našeg muzeja.

Mnogi su sa zanimanjem slušali o jedinstvenom i veoma zanimljivom muzeju za koji nisu znali. Pozornost su im privlačili i naši eksponati, šumska sova i fazan, koji su bili dio dekoracije našeg odjeljka.

U vrlo ugodnoj atmosferi sajma, vrlo posjećenom danu i lijepom ambijentu štanda ostali smo do samog zatvaranja sajma. Iskreno se nadamo da će izlazak u javnost i na ovaj način pridonijeti našem boljem poslovanju te širenju pozitivne klime o lovstvu u Hrvatskoj.

 

Izvor: hls.com.hr