Rus tvrdi da je golim rukama zadavio bijesnog vuka

Napisao/la  Srijeda, 11 Svibanj 2016 17:55
Divlji vuk Divlji vuk

Ruska agencija za novosti objavila je vijest u kojoj muškarac Ruskog državljanstva tvrdi kako je u regiji Rostov u južnoj Rusiji, zadavio divljega vuka nakon što je vuk napao njega i jednu ženu nedaleko mjesta Volgodonsk

Prema novinskom portalu RT, vuk je došao u selo te u samu zoru napao ženu koja je radila izvan kuće. Događaj je uzbunio šetača psa koji je prolazio pored njih. Čovjek je pokušao otjerati vuka pomoću štapa, ali je za to i sam zadobio nekoliko ugriza. Naposljetku, muškarac tvrdi kako je morao zadaviti vuka golim rukama. Iako bi htjeli povjerovati u ovaj događaj, ne postoji nikakav dokaz, niti leš vuka, niti podaci o ugrizima na muškarcu i ženi.

Ovakav događaj stvorio je puno skepticizma. Priče u kojima se ljudi spašavaju ili ubijaju divlju životinja golim rukama često su preuveličane. Dokaz tome je priča u kojoj je planinski lav u Americi napao čovjek, inače profesionalnoga hrvača, koji se obranio od napada i slomio vrat lavu, a ta priča se na kraju nije dokazala istinitom.

Što mislite o ovome slučaju napada? Je li istinit ili se netko htio pokazati kao heroj? Komentirajte na našoj Facebook stranici!