Marinac ustrijelio lovačke pse u Sjevernoj Karolini

Napisao  Ponedjeljak, 30 Studeni 2015 01:42
Marinac pobio lovačke pse u Sjevernoj Karolini Marinac pobio lovačke pse u Sjevernoj Karolini

Službenici iz okruga Jones iz Sjeverne Karoline uhitili su desetnika Jeremya Edgea nakon što je navodno ubio 2 lovačka psa u vlasništvu Matthewa Eatona te je pokušao zakopati pseće GPS uređaje.

Eaton je bio u lovu na jelene sa svojim psima nedaleko grada Stella kada je sreo Edgea., međutim, nije imao pojma da mu je Egde ubio pse u trenutku kada su im se putevi presjekli.

Edge je psovao Eatona da mu psi trče po poljima. Kada je ovak jasnije pronašao svoja dva psa mrtva shvatio je koliko su teške riječi bile. Eaton je izjavio: Nisam dobro pazio što je Edge rekao, nikad nisam mogao zamisliti da će ovako nešto dogoditi.

Eaton se nije sjećao Edgea, ali je zapamtio njegov GMC Yukon džip sa velikom naljepnicom konfederacije nedaleko od mjesta gdje je pronašao svoje pse. Uz pomoć društvenih mreža policija je uspjela locirati vozilo i vlasnika. Edge je policajcima tvrdio da pucanje na pse koji progone jelene nije zabranjeno u državi Tennessee. Edge je kasnije priznao da je ubio pse.

Šerif okruga Jones Danny Heath rekao je da su psi čest slučaj u nišanima tijekom lovne sezone. Po njemu, neki misle da lov sa psima nije fer.

Edge je zatvoren u okružnom zatvoru sa jamčevinom od 20000 dolara. Prijete mu dvije optužnice za okrutnost prema životinjama, dvje za razbojništvo te dvje za uklanjanje elektroničkih gps uređaja sa ovratnika.

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 30 Studeni 2015 01:47