U Kettneru uručena nova risanica Blaser R8 pro Success sretnom dobitniku nagrade igre

Napisao  Srijeda, 28 Listopad 2015 19:03

Sretni lovac Jurica Mioković, kupovinom Niggeloh remena došao do nove Blaser risanice R8 professional Success s drvenim kundakom prve takove isporučene na hrvatsko tržište.

Predajmo nagrade luksuznog Blasera R8 završen je i posljednji čin nagradne igre u organizaciji Kettner trgovine, a čije je izvlačenje dobitnika bilo na Sajmu lova Varaždinu, službeno je nagradna igra trajala od 29.07. do 10. 10. 2015. a nagrađeni kupon i sretnog dobitnika bio je izvukao gospodin Appelt Günter iz trvrtke Blaser. 

Kako saznajemo nagrada je došla uistinu u prave ruke, mladom lovcu (38), lovačkoga staža već 12 godina, vrhunskom strijelcu i kinologu gospodinu Jurici Miokoviću iz Brkiševine kod Lekenika. Gospodin Jurica posjeduje već tri puške , klasičnu risanicu Steyr, poluatomat i kombinirku, uzgaja Istarske kratkodlake goniče i Njemačke lovne terijere. U živopisnom Pokupnju, u meandru rijeke Kupe, lovi g. Jurica pretežitno crnu divljač, divlje svinje, u svojem lovačkom društvu "Kuna" Sela, osim divljih svinja od krupne divljači love se i srnjaci. LD "Kuna" Sela u zakupu ima lovišta Golo Brdo i Odransko Polje, a kako saznajemo nedavno je nenadano izgubila lovište Kljuka.

Jurici je želja na svoj novi Blaser postaviti crvenu točku, Aimpoint, na što mu je g. Branko Balić iz Kettnera preporućio H1 model s Blaser nosačima, tako da je Jurica mogao odmah isprobati Aipointa na svojem novom Blaseru. Želimo gospodinu Jurici puno uspješnih lovova s svojim novim R8.

Podsjetimo: Aimpoint je 2013. godine izbacio novu linija Micro H1 optičkih ciljnika s dužim nosačima i drugačijim ručicama prilagođenim Blaserovim puškama Blaser R8, R93, B95, B97.

Zadnja izmjena Srijeda, 28 Listopad 2015 20:17