Iz Austrije: Zrno prošlo kroz divlju svinju i pogodio lovca u prsa!

Napisala  Nedjelja, 20 Rujan 2015 23:43

Prenosimo zanimljivu vijest sa srpskog portala Kurir o u konačnici sretnom događaju u Austriji. Naime lovac je pogodio divlju svinju, međutim zrno je prošao kroz životinju odbio se i pogodio u prsa drugog lovca.

BEČ - Jedan lovac (66) iz Beča imao je u nedavnom lovu nevjerojatnu sreću. Njega je prilikom nesreće u lovu metak pogodio metak direktno u prsa. Život mu je spasila metalna pločica koja mu je ugrađena prije nekoliko godina, nakon operacije srca.

Sa sedmoricom kolega je ovaj Bečanin je bio lovu na divlje svinje kod donjeaustrijskog mjesta Wiesmath. Dobio je zadatak da potjera divlje svinje iz jednog kukuruzišta. Kada je jedna divlja svinja istrčala iz polja, začuo se pucanj  i lovac je pao pogođen u prsa.

Ležao je u krvi ali je bio pri svijesti. Pokušao je prstima pronađe izlaznu ranu na leđima, ali je nije bilo. Tada se sjetio da mu je, prije šest godina, kirurg, poslije ugradnje premosnice, ugradio u prsa pločicu od titana jer
rana od operacije nije nikako zarastala. Liječnik mu je tada rekao: "Sada preko toga može da prijeđe i vlak." I upravo ta pločica mu je spasila život.

Izvor: www.kurir.rs
Zadnja izmjena Utorak, 22 Rujan 2015 22:24