Prezentacija Blasera i Zeissa u Zagrebu

Napisao  Ponedjeljak, 02 Rujan 2013 21:42

flanzoj-flajer-120Na prostorima lovačkog doma i streljane Lovačkog društva „Sokol“ Stupnik kod Zagreba ove godine u svibnju  održana je zajednička  prezentacija tvrtki Blaser i Zeiss iz Austrije.  Tvrtka Fanzoj Jagdwaffen & Ribohunt Sportartikel  GmbH. iz  Ferlacha zastupnik ovih tvrtki za Hrvatsku i BiH organizirala je u realizaciji svoje tvrtke Fanzoj Inox d.o.o. iz Zagreba i veliku pomoć prijatelja iz LD Sokol Stupnik ovo za sve nazočne vrlo korisno druženje vjernih kupaca i klijenta, poslovnih partnera i općenito ljubitelja Blaserovih i Zeissovih proizvoda.

Ispred tvrtke Blaser  prezentaciju  je vodio  Günter Appelt iz međunarodne prodaje, a ispred Zeissa  voditelj prodaje za ključne kupce za Istočnu Europu Nikolai Gelov.

Sam program sastojao se od teoretskog (upoznavanje s novitetima i planovima tvrtki) i praktičnog djela (testiranja optičke opreme i pušaka), te višekratnih  bogatih menija za što ugodnije druženje i radne i prijateljske razgovore i  poslovne dogovore....

Na prostorima lovačkog doma i streljane Lovačkog društva „Sokol“ Stupnik kod Zagreba ove godine u svibnju  održana je zajednička  prezentacija tvrtki Blaser i Zeiss iz Austrije.  Tvrtka Fanzoj Jagdwaffen & Ribohunt Sportartikel  GmbH. iz  Ferlacha zastupnik ovih tvrtki za Hrvatsku i BiH organizirala je u realizaciji svoje tvrtke Fanzoj Inox d.o.o. iz Zagreba i veliku pomoć prijatelja iz LD Sokol Stupnik ovo za sve nazočne vrlo korisno druženje vjernih kupaca i klijenta, poslovnih partnera i općenito ljubitelja Blaserovih i Zeissovih proizvoda.

Ispred tvrtke Blaser  prezentaciju  je vodio  Günter Appelt iz međunarodne prodaje, a ispred Zeissa  voditelj prodaje za ključne kupce za Istočnu Europu Nikolai Gelov.

Guenter-Appelt Mr_Fanzoj

Sam program sastojao se od teoretskog (upoznavanje s novitetima i planovima tvrtki) i praktičnog djela (testiranja optičke opreme i pušaka), te višekratnih  bogatih menija za što ugodnije druženje i radne i prijateljske razgovore i  poslovne dogovore.

kamenecki-tomislav-i-nikolai-gelov-800

Jednom riječju iz Fanzoja su se svesrdno potrudili pogostiti svoje ključne kupce i prijatelje, ne smijemo zaboraviti da je Fanzoj Jagdwaffen  iz  Ferlacha i sam proizvođač luksuznih pušaka te da je osim Blasera  i Zeissa  uvijek  prisutna i njihova ponuda kao neizbježan dio razgovora  lovaca.

Kako su proizvodi Blasera i Zeissa dobro poznati  na hrvatskom tržištu baš kroz promo članke ili reklame iz Fanzoja ili prodajne prezentacije  voditelja prodaje gospodina Tomice Kamenečkog  u trgovini u Ogrizovićevoj na Trešnjevci u Zagrebu, tako je za nazočne ustvari bilo malo pravih iznenađenja u prezentiranom.

Kod Blasera kako smo saznali od gospodina Appelta naglasak je bio na tehnološkim novitetima koje je kroz svoj razvoj donesla linija Blasera R8 professional success, trenutni Blaserov hit među risanicama repetirkama. Ovom prigodom predstavljeni su neki noviteti koji nisu bili još razvijeni za vrijeme ovogodišnjeg IWA sajma u ožujku, poput unaprijeđenog  magnetskog  držača cijevi  Stutzen modela, ublaživača trzaja (Dual-Brake), te unaprijeđenoga već predstavljenoga   sustava okidača s dvije težine okidanja (Atzl-Match-Hunt-Trigger).

Kako  je naglasio gospodin Gelov u Zeissu  konstantno donoseći inovacije koje su rezultat velikih ulaganja u istraživanje i razvoj ali i osluškivanje zahtjeva tržišta, ponekad i na uštrb zarade nastoje pružiti top proizvode po pristupačnim cijenama.

Posebno ističu svoju novu HT liniju proizvoda dvogleda i optičkih ciljnika koji postižu svjetlo-propusnost veću od 95%. Također je predstavljen jedinstveni proizvod iz Zeissa Victory PhotoScope  durbin (Spotting Scope) s mogućnošću snimanja i fotografiranja  povećanja  do 45x  i 7MP kamere i snimanja u .avi formatu.

Prezentaciji je bio prisutan i sam gospodin Jonann Fanzoj iz Ferlacha ali i djelatnici i zastupnici Fanzoja, odnosno Blasera i Zeissa iz Bosne i Hercegovine,  Slovenije i Hrvatske.  Nadajmo da će tvrtka Fanzoj ponovno ali druge tvrtke iz Hrvatske organizirati ovakve i slične prezentacije i dobrodošla druženja lovaca.

gospodja Jasna_Kamenecki_mr_Fanzoj

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 02 Rujan 2013 23:06