Udruge Safari lovaca Hrvatske u lovu u lovištu Bukovac-Novakuša

Napisao  Srijeda, 21 Studeni 2012 10:10

udruga-safari-lovaca-hrvatske-dubrovnik-lov-bukovac-11-12-540-1Donosimo dojmove naših stalnih suradnika "Udruge Safari lovaca Hrvatske" sa nedavnog lova u državnom lovištu  Bukovac-Novakuša u blizini Vrbovca lovozakupnika tvrtke Meandar model d.o.o. iz Zagreba.
VRBOVAC - Zahvaljujući  savršenoj organizaciji, gostoprimstvu domaćina, vrijednim pogonićima, predivnim i vrijednim ptičarima i lovniku Tihomiru Hudoroviću uživali smo doista u lovu na zečeve i fazane....

Od naredne lovne sezone Udruga Safari lovaca Hrvatske nudi pogodnost u Afriku voditi pratioca/suprugu - GRATIS !

Donosimo dojmove naših stalnih suradnika "Udruge Safari lovaca Hrvatske" sa nedavnog lova u državnom lovištu  Bukovac-Novakuša u blizini Vrbovca lovozakupnika tvrtke Meandar model d.o.o. iz Zagreba
VRBOVAC - 10-11.11.2012 - Lov "Udruge Safari lovaca Hrvatske" u lovištu Bukovac-Novakuša kod Vrbovca. Zahvaljujući  savršenoj organizaciji, gostoprimstvu domaćina, vrijednim pogonićima, predivnim i vrijednim ptičarima i lovniku Tihomiru Hudoroviću uživali smo doista u lovu na zečeve i fazane.

Dobrodošlica i podrška vlasnika lovišta gosp. Temera je bila vrlo srdačna tako da se nadamo i budućoj suradnji. Vrijeme nam je bilo naklonjeno toplo i sunčano bez vjetra, sačma je prštala, 26 tustih fazana i 4 zeca uz jednog lopatara su bili naša lovima od tog dana. Bilo je i "veselih" promašaja, nažalost ranjene divljači ali eto, to je sve sastavni dio lova. Niti jednog incidenta ili neprimjerenog ponašanja na čemu su nam naši domaćini čestitali.

 udruga-safari-lovaca-hrvatske-dubrovnik-lov-bukovac-11-12-540-1

Uživali smo dva dana i u kulinarskim delicijama tog kraja, proslavi Martinja a ujedno smo održali i drugu skupštinu udruge koja postoji evo godinu i po dana. Okupilo se dvije trećine članova a oni koji nisu mogli doći što zbog maslina i ulja čije je prerada u punom jeku, vlastitog Martinja po kletima i krstiki, a oni će svoj dio lova imati prilike nadoknaditi u narednom druženju članova i prijatelja naše udruge.

udruga-safari-lovaca-hrvatske-dubrovnik-lov-bukovac-11-12-540-2

Autor: Tajnik Udruge Đivo Ćurlica

Od naredne lovne sezone naša Udruga nudi pogodnost u Afriku voditi pratioca/suprugu - GRATIS !

Državno lovište Bukovac - Novakuša nalazi se jugo-istočno od Vrbovca, a 59 kilometara od Zagreba. Na oko 10.000 hektara, od kojih je 600 u gatarima, mogu se naći mufloni, jeleni, divlje svinje i druga divljač . Osim lova, u pripremi su i programi foto i video safarija, team bulidinga i streličarstva na metu.

Zadnja izmjena Srijeda, 21 Studeni 2012 23:29