BLAGOSLOV ZASTAVE LOVAČKE UDRUGE «LOVAC HRVATSKI DRAGOVOLJAC» DUGA RESA

Napisao  Utorak, 06 Studeni 2012 15:30

lovac hr_dragovoljac_120Dana 03.11.2012. godine  članovi LU «LOVAC HRVATSKI DRAGOVOLJAC», svetom misom i blagoslovom svoje zastave u kapeli sv. Roka na Petrakovom Brdu u Dugoj Resi, obilježili su dan Svetog Huberta nebeskog zaštitnika lovaca, lovočuvara i zagovornika šumara..  Svetu misu i blagoslov zastave održao je velečasni Branko Risek. Blagoslov zastave svojom nazočnošću  uveličao je «kum zastave» gosp. Bruno Bähler, dugoreški zet iz Švicarske, koji je ujedno i podupirući član Udruge. Uz župljane i članove LU misi su nazočili, gradonačelnik i dogradonačelnik Duge Rese Ivan Baršić i Mijo Bišćan  te obitelji lovaca.

Dana 03.11.2012. godine  članovi LU «LOVAC HRVATSKI DRAGOVOLJAC», svetom misom i blagoslovom svoje zastave u kapeli sv. Roka na Petrakovom Brdu u Dugoj Resi, obilježili su dan Svetog Huberta nebeskog zaštitnika lovaca, lovočuvara i zagovornika šumara..

 Svetu misu i blagoslov zastave održao je velečasni Branko Risek. Blagoslov zastave svojom nazočnošću  uveličao je «kum zastave» gosp. Bruno Bähler, dugoreški zet iz Švicarske, koji je ujedno i podupirući član Udruge.

Uz župljane i članove LU misi su nazočili, gradonačelnik i dogradonačelnik Duge Rese Ivan Baršić i Mijo Bišćan  te obitelji lovaca.

Po završetku svete mise, ispred kapele, za sve nazočne upriličena je zakuska uz domače kolače i piće, dok je za članove LU i njihove goste, druženje nastavljeno u Maloj vili, u prostorijama Udruge i obrtnika Grada,  koje je bilo popraćeno uz zvuke gitara i lovački gulaš.

Medijski je sve popratio LOVAC.INFO.

U Dugoj Resi, 03.11.2012.
Autor: Ivica Vukelja, prof.

  

Zadnja izmjena Četvrtak, 08 Studeni 2012 18:24