Lisice viđene u Karlovcu na Gazi

Napisao  Utorak, 02 Listopad 2012 16:43

lisica na stablu karlovacKARLOVAC - Pojava lisice na Gazi ovih je dana uznemirila stanovnike ove karlovačke gradske četvrti. Kako su nam objasnili lisice nisu novost u tom dijelu grada, ali do sad nikada nisu dolazile tako blizu zgradama zbog čega se građani pribojavaju mogućnosti da je bijesna. 

KARLOVAC - DIVLJA ŽIVOTINJA STIGLA U GRAD

lisica na_stablu_karlovacKARLOVAC - Pojava lisice na Gazi ovih je dana uznemirila stanovnike ove karlovačke gradske četvrti. Kako su nam objasnili lisice nisu novost u tom dijelu grada, ali do sad nikada nisu dolazile tako blizu zgradama zbog čega se građani pribojavaju mogućnosti da je bijesna. Viđena je u bivšem prognaničkom naselju koje polako prerasta u zapušteno i smećem zatrpano područje no isto tako primjećena je i u blizini stambenih zgrada. 
Je li bijesna ili samo u potrazi za hranom teško je reći. Da lisica šeće Gazom građani su danas prijavili na 112, a tamo su, doznajemo, postupili po protokolu i cijelu stvar prijavili lovcima i nadležnim službama. Što bi se dalje trebalo događati, jesu li službe već na terenu za sad nije poznato.

Izvor:  www.radio-mreznica.hr  Objavljeno: 2.10.2012. 
Zadnja izmjena Utorak, 02 Listopad 2012 16:54