Udarila srnjaka pa ga pokušala prokrijumčariti preko granice

Napisao  Ponedjeljak, 13 Kolovoz 2012 08:47

SLOVENSKA DRŽAVLJANKA NIJE PRIJAVILA 'SUSRET' SA SRNJAKOM

srnjak-face-1Na graničnom prijelazu Rupa na izlasku iz zemlje u subotu oko 21 sat prilikom kontrole Renaulta Clio slovenskih registracijskih oznaka u prtljažniku automobila pronađen je uginuli srnjak.

Kad je automobil kojim je upravljala 58-godišnja Slovenka stigao na granicu policajci su uočili oštećenja na prednjem dijelu pa su pozvali carinike da obave temeljiti pregled vozila.

U prtljažniku je tada pronađen srnjak, a kriminalističkim istraživanjem ustanovljeno je da je na cesti u blizini Lipe vozačica Clia udarila u divljač koja je istrčala pred njen automobil.

SLOVENSKA DRŽAVLJANKA NIJE PRIJAVILA 'SUSRET' SA SRNJAKOM

srnjak-face-1Na graničnom prijelazu Rupa na izlasku iz zemlje u subotu oko 21 sat prilikom kontrole Renaulta Clio slovenskih registracijskih oznaka u prtljažniku automobila pronađen je uginuli srnjak. Kad je automobil kojim je upravljala 58-godišnja Slovenka stigao na granicu policajci su uočili oštećenja na prednjem dijelu pa su pozvali carinike da obave temeljiti pregled vozila.

U prtljažniku je tada pronađen srnjak, a kriminalističkim istraživanjem ustanovljeno je da je na cesti u blizini Lipe vozačica Clia udarila u divljač koja je istrčala pred njen automobil. "Susret" sa srnjakom vozačica nije prijavila policiji već je uginulu životinju težine 20,65 kilograma spremila u prtljažnik i uputila se prema graničnom prijelazu namjeravajući srnjaka prošvercati u Sloveniju. Zbog prekršaja iz Carinskog zakona 58 godišnjakinja će biti prekršajno sankcionirana.

Izvor: www.vecernji.hr  Piše: Tamara Opačak-Klobučar

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 13 Kolovoz 2012 09:17