ZASLUŽENO DODIJELJENA PRIZNANJA ZA DUGOGODIŠNJI RAD I DOPRINOS SVOJOJ UDRUZI

Napisao  Nedjelja, 01 Travanj 2012 03:39

 LU Fazan – Tomašica dodijeljena su priznanja za dugogodišnji rad i zalaganje te doprinos radu lovačke udrugeNa godišnjoj skupštini u LU Fazan – Tomašica dodijeljena su priznanja za dugogodišnji rad i zalaganje te doprinos radu lovačke udruge trojci lovaca: Siniši Sedlačeku, Fabijanu Kosalecu i Mati Premužiću. Spomenuti kolege lovci često se i dobrovoljno angažiraju pri raznim poslovima u radu udruge kao što je izgradnja lovnogospodarskih i lovnotehničkih objekata kojima danas udruga raspolaže.

 LU Fazan – Tomašica dodijeljena su priznanja za dugogodišnji rad i zalaganje te doprinos radu lovačke udrugeNa godišnjoj skupštini u LU Fazan – Tomašica dodijeljena su priznanja za dugogodišnji rad i zalaganje te doprinos radu lovačke udruge trojci lovaca: Siniši Sedlačeku, Fabijanu Kosalecu i Mati Premužiću.

Spomenuti kolege lovci često se i dobrovoljno angažiraju pri raznim poslovima u radu udruge kao što je izgradnja lovnogospodarskih i lovnotehničkih objekata kojima danas udruga raspolaže.

Valja istaknuti činjenicu kako se kod zidarskih, šumarskih i ostalih poslova uvijek bez ikakvih dilema moglo i može računati na dobrovoljnu pomoć spomenutih kolega lovaca koji su često i svoje slobodno vrijeme posvetili radu udruge obzirom na dugogodišnje iskustvo i znanje o lovstvu tim više što je Siniša danas i jedan od lovnika udruge a Fabijan je određeno vijeme i zaposlen u privatnim lovištima što je zaista dokaz o njihovoj stručnosti i ljubavi prema lovstvu i boravku u prirodi.

Dugogodišnje prijateljstvo i uzajamno pomaganje Siniše i Fabijana u raznim aktivnostima izvan djelovanja udruge preslikali su i na odnos dvaju kolege lovaca u udruzi te svoje zalaganje i angažman usmjeravaju ka dobrobiti i napretku udruge čiji su članovi već desetljećima.

I na kraju valja zaključiti kako su dodijeljena priznanja zaista opravdana i zaslužena a predanost i angažman spomenutih lovaca svakako je vrijedan pohvale i primjer je budućim mladim lovcima koji dolaze.

 

Dalibor Dmejhal 

Zadnja izmjena Nedjelja, 01 Travanj 2012 03:49