Dolijao jazavac!

Napisao/la  Nedjelja, 24 Kolovoz 2014 00:59

Pošto sam se cijeli dan spremao na more, navečer odlučim da je nabolji način za odmor otić u šumu i malo uživati. Kad sam došao u šumu shvatio sam da je vjetar bio dosta jak i promjenjiva smjera, ali meni se nikako nije dalo kući. Svinja vjerojatno neće doć ali nema veze jednostavno ću uživati u prirodi...

Pošto sam se cijeli dan spremao na more, navečer odlučim da je nabolji način za odmor otić u šumu i malo uživati.

Kad sam došao u šumu shvatio sam da je vjetar bio dosta jak i promjenjiva smjera, ali meni se nikako nije dalo kući. Svinja vjerojatno neće doć ali nema veze jednostavno ću uživati u prirodi. Mrak pao kao u rogu, nigdje ničeg, samo vjetar svira kroz krošnje stabala.

Odjednom čujem nešto trči prema meni i dahće kao ludo, biti ću iskren da me dobro uplašilo jer mi je došlo na 5 metara. Ja posvjetlim kad ono mladi jazavac! Bilo mu je sumnjivo što to svjetli pa je brže bolje nestao u gustišu. Sjedio sam ja još jedno sat vremena ali ništa.

Spremim stvari i polako kući. Kad odjednom na možda 20-ak metara krš i lom! Znam da je tu hrana i lijepa čistina u šumi. Dignem pušku u rame, oko već gleda kroz optiku kad ono ovaj jazonja! 30-06 zagrmi i posla ga u vječna lovišta. Streljivo S&B PTS 11,7g, pad u vatri.

Hvala mu na lovačkom užitku!

forum.lovac.info

 

Zadnja izmjena Srijeda, 01 Listopad 2014 16:05
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023