Ispiši ovu stranicu

Najava kinološko-lovne manifestacije „Podravina 2015.“

Napisala  Utorak, 06 Listopad 2015 22:45
Ocijeni
(28 glasova)

Ispit prirođenih osobina i ocjena oblika za njemačke lovne terijere

Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera , Podružnica „Podravina i Bilogora“ , a u nadležnosti Hrvatskog kinološkog saveza, organizira predmetnu manifestaciju. Manifestacija će se održati 11.listopada 2015.godine.
Sudac je gospodin Josip Panić, sa liste sudaca HKS-a, a ako bude preko 5 prijavljenih pasa anga žirati ćemo još jednog suca. Voditelj manifestacije je Stevo Hrgetić. Psi koji sudjeluju na manifestaciji moraju posjedovati rodovnicu priznatu od FCI, biti cijepljeni protiv bjesnoće i označeni mikročipom u skladu sa zakonom. Na manifestaciji ne mogu sudjelovati kastrirani, sterilizirani i bolesni psi, kao i ženke u tjeranju. Organizator pored redovitih isprava, dodjeljuje i posebne Klupske „Potvrde“, svim psima koji polože ispit prirođenih osobina i budu za oblik pozitivno ocjenjeni. Naknada za ispit prirođenih osobina iznosi 200,00 kuna, a za ocjenu oblika 100,00 kuna, s tim da članovi HKLNJLT imaju 50% popusta, na prije navedene iznose.
Za nastalu štetu koju eventualno počini pas odgovoran je vlasnik psa.
Rok prijave do 09.10.2015.godine ili do popune prijava.
Broj pasa koji mogu sudjelovati na manifestaciji je 10,odnosno po 5 pasa u dvije ispitne skupine.
Prijave i informacije kod Steve Hrgetić, na mobilni telefon: 00385 (0)98 733 127, ili e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Srdačnu dobrodošlicu i dobre rezultate, žele Vam članice i članovi Hrvatskog kuba njemačkih lovnih terijera!

Pročitano 2339 puta
MPZ

Zadnje od MPZ

Srodni sadržaj (po oznakama)