SWT EX 1-6x24 SI ciljnik

Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 10:24

Na naše tržište su počele stizati prve pošiljke SWTovih ciljnika s 10 godišnjim jamstvom.

Prva su stigle našem tržištu već dobro poznate crvene točke RD5-R Sada je na putu druga pošiljka u kojoj stižu i odlični širokokutni ciljnici iz EX serije SWTov EX 1-6x24 SI. Ciljnik sa ogromnim vidnim poljem, velikim otklonom oka, na staklu graviranom končanicom s osvjetljenjem točke.

Ovaj model odlikuje i dizajn s bočnim regulatorom osvjetljenja, što znači da nema prepreka na okularnom sklopu koje bi smetale SWTovom dodacima za montažu noćnih adaptera ili monokulara.

Ovim ciljnikom SWT čini korak dalje te širokokutnom ciljniku za koje je inače karakteristično da objedinjava svojstva crvene točke (dakle bez povećanja) dodaje mogućnost manjeg povećanja, u prosjeku do 4x. SWT ide korak dalje i jedinstvenom tehnologijom, dizajnom i vrhunskim lećama omogućava u jednom uređaju osobitosti ne samo crvene točke, već i ciljnika s kojim bez ikakvih problema ciljate s čeke i na većim udaljenostima.

DescriptionSWT

Dakle raspon povećanja ovog odličnog ciljnika je od 1 - 6x što je dostatno za sve primjene i uobičajne domete u našim lovištima. Postavljanjem SWT EX 1-6x24 SI ne samo da dobivate ciljnik širokog vidnog polja i karakteristika koje omogućavaju brzo ciljanje i pucanje u uvjetima pogonskog lova, već u istom uređaju imate i vrhunski ciljnik i većeg raspona povećanja, sve do 6x puta za ciljanje na velikim udaljenostima. Sve to je pod kontrolom jednog prstena.

Potrebno je naglasiti da EX serija ciljnika posjeduje 4a končanicu koja je gravirana na staklu. Tu je i mogućnost višestupnjevne regulacije osvjetljenja točke. Regulator osvjetljenja je praktično smješten na lijevi bok ciljnika, a ne na okularni sklop. Pored navedenog, s regulatorm ste u mogućnosti birati dvije boje osvjetljenja končanice, crvenu i zelenu, što je iznimno korisno u ovisnosti od svjetlosnih uvjeta na terenu.

 

Za više detalja i cijenu ovog ciljnika posjetite stranice uvoznika, tvrtke Lapis Plus d.o.o. - kliknite OVDJE. Možete ih i posjetiti i sami pogledati ove artikle. Lokaciju i radno vrijeme Lapis Plus maloprodaje pogledajte OVDJE.

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 10:40
K2 Items