Lovno streljaštvo (38)

Lovno streljaštvo

Četvrtak, 12 Siječanj 2017 20:00
Ponukan učestalim upitima polaznika tečaja osposobljavanja za lovce odlučio sam se, koliko mi to dozvoljava poznavanje osnova lovnog streljaštva ali i osobno iskustvo, u kratkim crtama objasniti osnovu ovog sveprisutnijeg sporta.
Bzenica 16-18. rujna 2016.
Kada je lovno streljaštvo u pitanju, ekipa strijelaca Lovačkog saveza Međimurske županije nema konkurencije.
Međimurci ekipni pobjednici, Požežani četvrtim mjestom ostvarili svoj najviši plasman.
Pobjednik  pakračka „Košuta“ ispred „Slavuja“(Gaj) i „Slavonca“(Kutjevo), a najbolji pojedinac Matej Minarik iz Čaglina.
Raniero Testa ostvario novi rekord za Guinnesovu knjigu sa Winchester Select Sporting II sačmaricom
Natjecatelji su na National Wild Turkey Federation natjecanju stojeće mete u Americi postavili nove svjetske rekorde sa Wichester Long Beard XR streljivom.
Extreme Shooting prvak Raniero Testa održati će performans na ISSF Svjetskom prvenstvu koje se održava od 9tog do 18tog Rujna na streljani u Lonatu. Testa će pokušati pogoditi barem 20 od 25 meta, sa povezom na očima.
Dave Miller postavio je novi svjetski rekord za najviše razbijenih glinenih meta u jednom satu, njih 3, 653
Donosimo vam zanimljive zaključke studije provedene u Velikoj Britaniji. Studiju je radila jedna konzultantska tvrtka iz Cambridgea a cilj joj je bio procjeniti ekonomske, ekološke i društvene koristi od streljaštva. Rađena je u suradnji sa 16 streljačkih organizacija i organizacija koje…
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023