Tehno noviteti & preporuke (306)

Zahvaljujući tapeciranoj pozadini ruksaka i naramenicama garantirana je pravilna raspodjela težina i komfornost nošenja.
U današnje vrijeme zdravlje je većini ljudi na prvome mjestu. Jedna od bitnijih stvari između ostalog je i sluh. Ljudskome sluhu svaka buka, pogotovo dugotrajna, jačine iznad 85 decibela, može ostaviti trajne posljedice. Mi lovci, izloženi smo puno glasnijoj buci.
Sordin Supreme-Pro X elektroničke slušalice su slušalice koje vam omogućuju normalnu komunikaciju i zvuk, a pritom prilikom pucnja štite vaš sluh. Također, prilikom lova dočekom, slušalice prikazuju do 8 puta jači zvuk, pa možete čuti divljač puno dalje nego sa…
Bushnell je predstavio svoja 2 nova noćna dalekozora koja spadaju u njihovu Equinox-Z liniju produkata
Uključuje grub (120 ), srednji (280) i izrazito fini kamen (600), zajedno sa trokutastim brusilom za brušenje nazubljenih noževa.
Prema istraživanjima, svaki zvuk jači od 85 decibela može uzrokovati oštećenje sluha ako smo mu dulje izloženi.
Opasnost samo jednome jakome zvuku od trajnih oštećenja sluha je ozbiljna. Prema institutu za probleme sa sluhom svaki zvuk jačine više od 85 decibela  poput prometa može uzrokovati gubitak sluha ako je izloženost dulja.
Härkila predstavlja novu liniju lovačke odječe za jesen i zimu 2015 godine.
Potpuno novi štap kao pomoć ciljanju, koji uopće nije štap, bi mogao poboljšati preciznost pucanja prilikom lova šuljanjem ili pogonskoga lova, i to drastično.
Od distributera Seek proizvoda za R.Hrvatsku, tvrtke Lapis Plus d.o.o., Zagreb smo saznali da bi se u studenom trebao pojaviti novi član termovizijske obitelji Seek. Sada je riječ ne o dodatku vašem mobitelu, kao što su Compact i Compact XR…
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023