Novo u Fanzoj trgovini – ručno rađene lovačke cipele Andrew Shoes!

Napisao  Utorak, 13 Lipanj 2017 20:54

Andrew Shoes proizvođač je cipela iz  povijesnog kraja Montebelluna, u Trevisu u Italiji. Andrew  ima tradiciju još od 1981. godine a ono što ih izdvaja od drugih je korištenje svih materijala od EKO kože, ručno lijepljenje i ručno šivanje svih cipela, a sve to u  manufakturi od 12 zaposlenih. Teže najboljem i da ponude najbolje materijale u izradi, stalna tehnička unapređenja sa stilskim inovacijama prošivajući običaje tradicije majstora postolarstva.

Stručnjaci Andrew shoesa dizajnirali su optimalan profil cipele u sve tri dimenzije oblika ljudskog stopala, prateći prirodni oblik i integrirajući potrebe stabilnosti i zaštite sa mogućnošću pružanja visoke senzitivnosti u upotrebi. Rezultat je ekstremno precizna unutrašnjost za svakoga tko je nosi, koja pruža osjećaj nošenja cipele rađene po mjeri. Sljedeća faza uključuje nužne karakteristike koje Andrew shoes čine savršeno laganima, s kontroliranom fleksibilnosti, i biometrijskim sustavom potpore zbog kojeg cipele odlično prianjaju. Stoga smo stvorili vrlo udobne cipele, s posebnom ravnotežom između fleksije i torzije, odlične za smanjenje stresa na kralježnicu i zglobove zahvaljujući progresivnoj apsorpciji i oslobađanju energije.

Tvrtka Andrew Shoes posjeduje certifikat Montebelluna Made in Italy kojim garantira da je koža napravljena od goveda sa prirodnih pašnjaka, uz to također garantiraju da su svi materijali korišteni tijekom izrade cipela proizvode i dolaze iz Italije.

Ono što Andrew Shoes čini više zanimljivim je da na svoje cipele daju 2 godine garancije, a cjelovito održavanje i popravljanje vaših cipela tvornica vrši iznimnih 10 godina.

Andrew modele cipela prilagodili su baš svima, stoga u njihovoj ponudi možete pronaći cipele za niske vanjske temperature, velike visine, planinarenje, lov i ribolov, urbani životni stil, pa čak i prestiž.

Andrew Shoes radi ukupno impresivnih 122 modela cipela.

Izdvojili smo sljedeće modele cipela:

SABOT LACES

Cipele su prilagođeni korištenju u gradu za vrijeme jeseni/zime - Tirolski dizajn - Udobne - Lagane za nošenje

INNSBRUCK WELT

Cipele su prilagođene korištenju u gradu i prirodi za vrijeme jeseni/zime - Tirolski dizajn - Udobne - Lagane za nošenje - Ručna izrada

SABOT LACES

Cipele su prilagođeni korištenju u gradu za vrijeme jeseni/zime - Tirolski dizajn - Udobne - Lagane za nošenje

LAVAREDO HUNTER

Cipele su prilagođene lovu na planinama, brežuljcima i ravnicama. Odgovarajuće za nekoliko vrsta terena - lagano i precizno prijanje

GZ1 ZIP WELT

Cipele su prilagođene lov dočekom - za korištenje u hladnim uvjetima - Posebna zaštita, čvrsta i udobna cipela

BIONICO WELT

Cipele su prilagođene za svestrano - klasično planinarenje - Aktivnosti na brežuljcima i planinama. Odgovarajuće za nekoliko vrsta terena - Čvrsta i udobna cipela - Fina koža

Zadnja izmjena Utorak, 13 Lipanj 2017 21:33
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023