Edukacija o minskoj opasnosti za lovce i lov u Dardi

Utorak, 16 Veljača 2016 18:01
Ocijeni
(0 glasova)

LU Dama Dama i Udruga za podršku i poticanje zajedništva Hrvatska pomaže u suradnji sa HLS-om organizirali su zajedničku edukaciju o minskoj opasnosti za populaciju lovaca na području RH

Udruga "Hrvatska pomaže" u suradnji sa Hrvatskim centrom za razminiranje i protueksplozijskim Odjelom MUP-a RH sudionik je cijele edukacije.

Cilj projekta je edukacijom i informiranjem povećati razinu znanja o opasnosti od mina te spriječiti stradavanje lovaca u minski sumnjivim područjima te upoznati lovce o protuminskom djelovanju i minskoj opasnosti na području RH.

LU Dama Dama pridaje veliku važnost edukacijama tog tipa kako bi maksimalno zaštitila lovačku populaciju i osvjestila problem u Županijama zagađenim minskoeksplozivnim ostacima rata.

Nakon edukacije, u Dardi se lovio fazan a sve pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog lovačkog saveza i njegovog predsjednika gospodina Đure Dečaka

Osim članica LU Dama Dama  Ivane Matacun, Blaženke Pezić, Maje Slamar i Anite Bračun, bile su prisutne i Andreja Farkaš, Mateja Bogdan i Irena Križmanić.

Anita Bračun
Predsjednica LU Dama Dama

Pročitano 3980 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023