FACE donosi kraći osvrt na lovkinju Jacine Jadreško iz Hrvatske

Srijeda, 30 Rujan 2015 17:43
Ocijeni
(6 glasova)

FACE "Europska federacija za lov i očuvanje" obraća posebnu pažnju prema ženama lovcima da bi saznali više o njihovoj motivaciji, izazovima i pogledima na lovstvo. FACE se zahvalio svim lovicama što su podjelile svoja iskustva kroz njihove upitnike. Ovo je kraći osvrt na Jacine iz Hrvatske.

Jacine Jadreško ima 29 godina je korporativna menadžerica iz Hrvatske. Počela se baviti lovom sa 25, a lov opisuje kao "magnetsku silu koja je privlači sebi svaki dan". Jacine lovi na tjednoj bazi te je često u lovu praćena od svojeg deveto godišnjeg sina Diesela. Jacine je vrlo zahvalna što može sama loviti za sebe, a ulovljenu divljač sama guli, i priprema kao hranu.

Jadreško voli pomagati očuvanju prirode i životinja, ne samo u Hrvatskoj, već i u Africi. Ide u lov sa ostalim lovicama kao što je njena šogorica Jackie te trenutačno čeka svoj upis u lovačku udrugu Dama Dama. Lovačku udrugu žena

.Lov šuljanjem je njezin najdraži oblik lova.To možemo i sami zaključiti nakon njezinih riječi: "U trenutku kada šuljane započne, neznam nikada što će se dogoditi. Životinja bi me mogla osjetiti i pobjeći, možda radim previše buke, mogla bih preplašiti ostale životinje u blizini, za sve to vrijeme srce mi poskakuje u prsima od iščekivanja. to je predivan i razveseljavajući osjećaj.

Pročitano 3443 puta Zadnja izmjena Srijeda, 30 Rujan 2015 17:56
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023