Održan 6. Loreko

Napisao/la  Utorak, 09 Rujan 2014 00:16

Na sajamskom prostoru u Gudovcu u petak 5. rujna otvoren je Loreko- sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma u sklopu mnogo poznatijeg jesenskog međunarodnog sajma koji se ove godine održava po 22. put. Ova jesenska manifestacija okupila je sudionike iz 15 zemalja s preko 150 izlagača.

Na sajamskom prostoru u Gudovcu u petak 5. rujna otvoren je Loreko - sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma u sklopu mnogo poznatijeg jesenskog međunarodnog sajma koji se ove godine održava po 22. put. Ova jesenska manifestacija okupila je sudionike iz 15 zemalja s preko 150 izlagača.

Sajam lova ove je godine smješten neposredno nakon glavnog ulaza u hali 7 koja je smještena kraj lovačke kuće Lovačkog saveza Bjelovarsko bilogorske županije. I ovog puta izlagački prostor krasi diorama Lovačkog muzeja HLS-a.

Sajam je uz nazočnost mnogobrojnih uzvanika otvorio Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras. Otvorenju sajma nazočili su uz predsjednika Hrvatskog lovačkog saveza Đuru Dečaka i dopredsjednici te članovi izvršnog odbora kao i mnogobrojni lovci. Sajam je posjetio i novoizabrani predsjednik Lovačkog saveza Herceg Bosne Slavko Marin te tajnik Ivica Lucić koji su ovu prigodu iskoristili za radni sastanak s predsjednikom HLS-a kao i članovima Izvršnog odbora. 

HLS
Zadnja izmjena Utorak, 09 Rujan 2014 03:56
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023