Pobjednici županijskog prvenstva Dubrovačko neretvanskog lovačkog saveza

Napisao/la  Četvrtak, 03 Srpanj 2014 00:09

Po završetku V kola županijskog prvenstva u lovnom streljaštvu proglašeni su pobjednici u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Pokale i medalje pobjednicima je uručio predsjednik LSŽ Matko Knežić. U ekipnoj konkurenciji najbolja je bila ekipa LD "Konavle" Galijoti, drugo mjesto zauzela je ekipa LD "Konavle" Dunave a treće LD "Župa" Lili Marlen.

Po završetku V kola županijskog prvenstva u lovnom streljaštvu proglašeni su pobjednici u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Pokale i medalje pobjednicima je uručio predsjednik LSŽ Matko Knežić.

U ekipnoj konkurenciji najbolja je bila ekipa LD "Konavle" Galijoti u sastavu: Ivo Guljelmović, Stipe Šabić i Andruško Sturica, s pogođene 384 mete. Drugo mjesto s 372 pogođene mete zauzela je ekipa LD "Konavle" Dunave u sastavu: Toni Astić, Tonći Astić i Stjepan Obradović (Luka Šačić). Na treće mjesto s 371 pogođenom metom plasirala se ekipa LD "Župa" Lili Marlen u sastavu: Tonći Pavlović, Alen Franić i Đuro Šabadin.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto je uvjerljivo zauzeo Toni Astić sa 148 pogođenih meta. Drugi je Stipe Šabić, a treći Alen Franić (oba sa 133 pogođene mete). Pored prve trojice u reprezentaciju LSŽ za nastup na državnom prvenstvu plasirali su se još Ivo Guljelmović i Mihovil Mataga (oba sa 130 meta) te Tonći Astić (129 meta).

LS Dubrovačko neretvanske županije
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023