Održani Dani lova županije Baranya

Napisao/la  Subota, 31 Svibanj 2014 00:17

U mjestu Orfu, smješteno u južnoj Mađarskoj, održala se manifestacija Dani lova županije Baranya, najveće manifestacije lova u organizaciji Lovačkog saveza Županije Baranya. Posjetitelji su imali prilike sudjelovati u brojnim sadržajima: izložbi stečenih trofeja, kinološkim i glazbenim sadržajima,  natjecanju u oponašanju rike jelena, te smotri lovačkih pasa i utrci hrtova.

U mjestu Orfu, smješteno u južnoj Mađarskoj, održala se manifestacija Dani lova županije Baranya, najveće manifestacije lova u organizaciji Lovačkog saveza Županije Baranya.

Dr. Jozsef Bodnar, predsjednik OMVV upoznao je goste o programu koji je zbog prethodnih kišnih dana bio nešto izmijenjen. Prvi sadržaj bila je sveta misa na otvorenome koju su predvodili  svećenici Ronta László i Egri József. Posjetitelji su imali prilike sudjelovati u brojnim sadržajima: izložbi stečenih trofeja, kinološkim i glazbenim sadržajima,  natjecanju u oponašanju rike jelena, te smotri lovačkih pasa i utrci hrtova. Sajam se odvijao na otvorenome, nedaleko jezera Pecsi.

Sajam-Baranya2014 (4)

Orfű ima oko 760 stanovnika i popularno je odredište turista – kupača, ribiča, ljubitelja jahanja i biciklista a od Pečuha je udaljeno 16 kilometara. 

LS Osječko-baranjske županije, 18.05.
Zadnja izmjena Subota, 31 Svibanj 2014 01:07
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023