Održana edukacija o minskoj opasnosti u Republici Hrvatskoj

Napisao/la  Srijeda, 11 Prosinac 2013 02:14

U Đurđevačkom hotelu Picok 6. i 7. prosinca održana je edukacija o minskoj opasnosti u Republici Hrvatskoj. U organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza, Hrvatskog centra za razminiranje i Zaklade Hrvatska bez mina održana je dvodnevna edukacija s prezentacijama na kojima su se predavači i ispitivači Hrvatskog lovačkog saveza upoznali s opasnostima koje još uvijek prijete na minski sumnjivim prostorima. 

U organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza, Hrvatskog centra za razminiranje i Zaklade Hrvatska bez mina održana je dvodnevna edukacija s prezentacijama na kojima su se predavači i ispitivači Hrvatskog lovačkog saveza upoznali s opasnostima koje još uvijek prijete na minski sumnjivim prostorima.  Svečanom otvorenju edukacije, uz spomenute goste, nazočili su v.d. pomoćnik ministra poljoprivrede Domagoj Križaj, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvoj i turizam Koprivničko-križevačke županije  Denis Mikšić, te organizatori  Đurđa Adlešič, upraviteljica „Hrvatska bez mina“- Zaklade za humanitarno razminiranje Hrvatske, Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i Dražen Jakopec, ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje.

U sklopu dvodnevnog radnog rasporeda  održan je i radni sastanak u okviru kojeg su razmijenjena mišljenja i iskustva o minskoj opasnosti s predstavnicima lovaca iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. Cilj edukacije bio je prezentirati nazočnima znanja i iskustva u protuminskom djelovanju i minskoj opasnosti na području Republike Hrvatske, kojima će te spoznaje omogućiti  primjenu znanja o minskoj opasnosti  u domeni nastave koja će se obaviti za članove HLS-a, ali i za njihovo sigurno kretanje u prirodi.

HLS
Zadnja izmjena Srijeda, 11 Ožujak 2015 00:25
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023