Aimpoint Hunter serija crvena-točka ciljnika

Napisao  Nedjelja, 20 Svibanj 2012 11:00

Novo dizajnirani proizvod omogućuje lovcima da brže nanišane divljač. Malmö, Švedska, – Aimpoint, izumitelj i svjetski lider u električnoj „Red-Dot“ tehnologiji, još je 2010. godine objavio potpuno novu liniju premium red-dot optike specijalno dizajnirane za uporabu na lovačkim puškama i sačmaricama. Ovi novi proizvodi poznati pod nazivom „Aimpoint Hunter Series“ omogućuju lovcima da ciljaju brže, i lakše naprave pogodak i u zahtjevnoj situaciji  pod svim vremenskim i svjetlosnim uvjetima. Aimpointovi inženjeri počeli su sasvim iznova kada su dizajnirali novu Aimpoint hunter seriju te su napravili uzbudljivi nov proizvod....

Nova linija ne uvećavajućih ciljnika sadrži sve što korisnik očekuje od Aimpointa, uključujući i legendarnu čvrstoću i trajanje baterija koje se mjeri u godinama. Hunter serija uključuje i mnoge dodatne značajke koje do sada nisu bile viđene u Aimpointovim proizvodima; poboljšane optičke performanse postignute uz pomoć 30 ili 34 mm tubusa, novo dizajnirani prednji prilagodni sustav koji vam omogućava da naciljate lovinu brže nego ikad prije, jednostavne kontrole za podešavanje intenziteta točke. Samo jedan pogled daje vam do znanja da je ovo najnapredniji lovački optički ciljnik kojeg je Aimpoint ikada napravio a jednostavan i moderan dizajn će dobro pristajati uz bilo koju pušku.

H30L Aimpoint H30L je ciljnik pune dužine idealan za korištenje a puške risanice koje koriste  streljivo sa središnjim inicijalnim paljenjem  standardnog ili magnum punjenja.
 h30s Kraća verzija, Aimpoint H30S, je dizajnirana za uporabu na puškama sa standardnim streljivom i lovačkim sačmaricama. Obje verzije se mogu postaviti uz pomoć 30 milimetarskih prstena montaže i obje verzije imaju premium anti refleksivne leće sa višeslojnim premazom u svojim 35mm objektivima. Podržavaju do 50 000 sati (više od 5 godina) konstantnog rada sa samo jednom CR-2032 baterijom.
 h34-l-0ace509e24 Aimpoint H34L je također ciljnik pune dužine koji je idealan za puške risanice koje koriste  streljivo  s streljivo sa središnjim inicijalnim paljenjem standardnog ili magnum punjenja.
 hs34s-7de7482146 Kraća verzija Aimpoint H34S, je dizajnirana za uporabu na puškama sa standardnim streljivom i sačmaricama. Obje verzije se postavljaju uz pomoć 34mm prstena montaže i obje verzije imaju premium anti refleksivne leće sa višeslojnim premazom u svojim 39mm objektivima. Podržavaju do 50 000 sati (više od 5 godina) konstantnog rada sa samo jednom CR-2032 baterijom.

Zbog leća bez paralakse sa 2 MOA točkom, zagarantirana je preciznost u bilo kojim vremenskim uvjetima. Ovi ciljnici su potpuno vodootporni i iznimno laki za korištenje.

„Nova Hunter serija pokazuje da je Aimpoint ozbiljan kada je u pitanju lov.“

– Lennart Ljungfelt, predsjednik Aimpoint AB.

„Ovo je potpuno novi proizvod dizajniran uz pomoć sugestija od ozbiljnih lovaca diljem svijeta. Ponosni smo na to što možemo lovcima ponuditi alternativu uvećavajućoj optici koristeći najnoviju tehnologiju u elektro-optičkoj znanosti. Rezultati su poprilično spektakularni – trebate probati jedan tako da vidite koliko brzo i precizno možete pucati bez uvećanja.“

MOA (minute of angle) 1.047 inča na 100 jardi -  2 MOA ili 4 MOA - Veća točka se lakše uočava, ali pokriva veću površinu na meti.

Sve informacije i prodaja kod Zastupnika Ma-ra d.o.o.  WWW.MA-RA.HR

Zadnja izmjena Subota, 03 Siječanj 2015 15:26
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023